Ukrainian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Korean Latin Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Mongolian Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Urdu Vietnamese Welsh Yiddish

19-22 серпня 2019 р. в офісі "Блек енд Вітч" (Охтирський пров., 7, корпус 1i, офіс No 102, Київ) під керівництвом Крейг А. Бердслі та Карен Сейлорс відбувся підготовчий тренінг по збору зразків м'ясної продукції зі свинини в рамках проекту UP-10. Учасники тренінгу навчання також КП «Володимирський Ринок» та Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.

На верх